За мене некои неща

Ако още си тука да ти кажем кво ти обещах.

Как съм се родил.
Епа родил съм се като сички ора и язе тека трудно. Ама тогива съм бил ситен и не повним подробености. Знам от расказе на други ора че като ме е теглила баба Гица да излезнем и ме е испущила фнезапно, та съм паднал на главата си, ама добре че е било тека а не сам си счопил я неко крак я некоа рака. Иначе друго неизвесно по тоа случей нема ели се не сещам ебаси.

Каде съм се родил.
Ного ясно че у Добролево. За него натисни у десно.

Що съм се родил.
тука съм едосан нещоЕпа откаде да знам ебаси. Като се омислим силно, ми исглежда че за мака съм се родил ама кво, нищо ебаси. Да не е па слочайно само язе да съм тека айде де. Я виш колко ора се оплакват, язе барем това не го правим що съм си доволен от жевота. Като погледнеш убава служба съм си фанал, що незнам дали се сещаш ама язе съм отговорник на казано за рикията у село и ми е добре. Освем това ората ме оважават и като улезнем у хоремаго и си завръзват прикаска със мене и тека. Глигорица кога не я е фанал секлето ми не праи опструкций, и неко пат по цели недели се не сеща да ме пресреща и да ме едосва с подозрениа кога прескачам при Натка у горната маала. Ваопще изопщо не моем да се сетим нещо жевота да ме е преебал серьозно. И по тоа случей избегвам да се осмислям що съм се родил ебаси. Те и сега се чудим що ти обещах да ти отговарам на тоа вапрос, ама айре вече е минало нема да се завръщам наназаде ебаси.

Други текива неща.
Тука требва да наблегнем че съм се изучил чак до осми клас, та да си не помислиш че съм нещо неук ебаси. Освем това съм природено ентилигентен и ми се одават лесно трудни работи като компютърете напримерно. Кога го туриха тоа компютар откаде пишем по него у читалището, и сумати време си стоя е тека бес да мо обръща некой фнимание. Добре че се фанах ьонашки да го расберем и сега моем да си комьоникирам с други ора, както напримерно с ониа ора у интернетите. Да не говориме че ти расправам и натебе разни работи о тоа момент ебаси.

язе как работим Язе принципено ме влече да работим, ама не силно и не секогиш. На снимката у лево се види саществено как копаме. Кърската работа като садене, копане, и други, съм ги остайл на Глигорица че неа повече е влече, апа язе се занимавам с колтурни мероприатия като варене на рикия, затваране на компоте, одене у хоремаго, и други текива неща. Ако се расболее невазвартимо некоа гадина у дворо ни, е колям а не давам на жената да се тревожи безмерно. Което означева че сам с добра доша нели се сещаш ебаси. Сексоалново се чуствам добре и прескачам чатпат при Натка у горната маала, ама тва не е саществено за дошевниа ми мир а повече за имич запред ората, че мажете напоследака нещо понамалеме ебаси.

Друго се не сещам.

« сичките тиа писаници ги има и у www.hulite.net което е серьозно нещо а не като тоа веб »