За ората у Добролево

Тука че ти расправам за наште ора от Добролево.

Глигор Казанжиата
Епа оно това съм си язе. Глигор де. Тека ми викат Казанжиата що даржим селскио казан за рикиата а оно си е отговорна работа тва да си не помислиш друго ебаси. За мене че съм кратак, що вече ти рекох некои неща. Нема да слагам и снимка що има колко щеш по лично персоналновиа ми веб, тоес тука.

Глигорица
Глигорица как копаЕпа оно сигорно се сещаш че тва ми е жената. Законовата по докоменти у райсавета де. Като как копа моеш да се овериш като погледнеш на фотото у десно. Там се види и как е заглежда ониа мискинин Владо Мастикара ама кво, нищо ебаси. Да не е па слочайно само язе да съм тека айде де. На колко ора им се отъркват у жените, па не са омреле оттова. Разликите са само че нeкой маже се нерват, апа язе се не оплаквам ебаси, ами си дирим алтернативени похождениа. Като погледнеш убава жена съм си фанал щом е расглеждат и други нее ли тека.
Освем това Глигорица ми налита с точилката само като осети че работата отива накъмто сексоалнови изметаниа, иначе е кротка ебаси. Кога не я е фанал секлето ми не праи опструкций, и неко пат по цели недели сме си добри, весели, и щасливи също тека.

Петарчо как се хилосва сащественоПетарчо Пъпката
Тука требва да наблегнем силно, че Петарчо ми е един от добрите дрогаре ебаси. Особености по характерат му се познават по това, че приказва за сексове като испущен, ама иначе е весел чувек както се види и от мърдащата снимка у лево. Освем това е добре ентилигентен (не чак колко мене) и му се одават лесно женските вапросе. Кога падна лошо от каруцата и си прееба онова каде както и да му викаш се си е уй, не се отчая а премина на алтернативени источници, като донесе първиа искуствен такова и па си го оважават женските ебаси. Ама тоа случей по нанатам. За вибратора де.

Петарчовица като малечка на конПетарчовица
Кърската работа като садене, копане, и други, се одават на Петарчовица, ама напомеждо назе казано неа повече е влече корвалъка ебаси. Еле па особено откак си прекина Петарчо онова, слет ониа енцидент с каруцата му. Ама язе че съм откровен със тебе и че ти кажем на уше, че не съм е таковал още. На тоа етап. На неа не можах да и открием снимка, та сам турил ена от децките и години, както е на некакав кон ебаси.

Ефтим Фелшеро
фелшеро с петело ЕбчоЕфтим се пада едиствениа доктор у село. Кво и да те боли он се го лекува ели с асперин, ели с компрес от шльокавица, ама си минава де. Освем тва може да ти заколя прасе, та не е за пренебрежениа савсем никакви. Срещо ено лимонадово шише (ама с рикия) почти сичко докторско праи ебаси, нищо че не работи с никакви грацки каси. Само каде напоследака се пропи силно покрай жипитката, ама кво да прайме. Жевот.

льобимата крава на ВладоВладо Мастикара
Сещаш се що му викаме тека ебаси. Сети се нали. Айре тогива нема да ти обеснявам тека надълго. Важното е да отбележим тука, че големата льобимка на Владо е кравата му Йовка. Откак му омре жената. Точно зарди това съм торил снимка на кравата да е видиш и ти. Там отпреде се е намърдало и ягнето му, което се казва Белчо защото понеже он си нема вол. Владо а не Белчо. Иначе он е тих човек и требва да мо теглиш прикаските от остата с важе ебаси.

Симо Спокойното
а това е СимоКво и да обесниш занего е недостатачно ебаси. Ама айре да нее савсем бес ич, че ти речем че Симо е изваредно ного спокоен човек. Таков не се е раждал, нема роден, а и да се роди нема да се отчува друк. Само за спомен че ти кажем, че като имашеме землетресение илядо девестотин седемдесе и шеста, само он не излезна от собата си ебаси. Даже е сигорно че се не е и сабудил.

Велчо с костюм на завераджиаВелчо Заверата
На Велчо се мо се превиждат заговоре ебаси. Кой кво и да каже, он е готов с конспирациата. Даже кога Киро Тиро му отпечати блезначките, он па се не осети че тва сие работа на Киро, а почна да обеснева как некви ора се оговориле с Тиро да ги почне, апа после да ги продадат у странство. Блезначките му де.
Они сега са по градо на повикване некакво и кога ената е оморена е замества другата и те тека. Пак за блезначките му става на вапрос.

Киро Тиро
Тиро сас чожденкатаУ нащо село си имаме и таков човек, каде е одил по чожбините и тва е Киро Тиро ебаси. Он навремето си беше земал тоа тир на старо (расправа че легално а не друго) и прекарваше неща навънка, ама после му го открадна некой и остана савсем бес тир. Целиа му келепир от оденето е таа женска на фотото о десно, каде я е прегърнал като че ние сме сакати и не моеме тека. Та она се пада нещо чожденка от френцки град, ама като е погледнеш отблизко наште са си по убави ебаси.

разни ора у хоремагои други ора
Тука мое сас сигорнос да се претвиди че ше се поеват и други ора понанатам, както напримерно Жеко Паландзата (он варти часна лафка), Ванко Русняка, Стефан Семплото, Величко Тихото (он пцува писмено чак толко е тих ебаси), Дедо Мъдьо, Личко Шахмата, Фильо Максимата, Хинко Фурнажиата, Къци Ходожнико, Митко Цвръклето както и други ора.
Освем ора имаме и женоря у Добролево, както напримерно Натка от горната маала (коя е много сговорчива), Стояна от долната маала (неа съм е таковал ама още преди казармата беше), Николина Пощажийката (она смърка жойнт ебаси), Витка Кръчмарката (кръчмара се вика Благой и е нейн мъш), Ружа Гледачката, Баба Гица, Веска, Верка и други женоря за кои че стане на вапрос по нанатам у расказете, че тука ми омръзна да ти обеснявам ебаси.

« сичките тиа писаници ги има и у www.hulite.net което е серьозно нещо а не като тоа веб »